Nieuws Participe Amstelland

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen!

 

 

 
22 februari: Alzheimer Café Amstelveen

Op donderdag 22 februari a.s. is er Alzheimer Café in Wijkcentrum Middenhof, Dr. Willem Dreesweg 155 in Amstelveen. Aanvang: 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
Gespreksleider Job van Amerongen gaat in gesprek met Jacqueline de Waal over voeding en het brein. 

Lees meer
 
Een Eritrese koffie ceremonie in Amstelveen

Mussie en zijn vrouw Jorda namen in Wijkcentrum de Meent in Amstelveen de aanwezigen mee op een smaakvolle reis door hun tradities. Ze brandden Eritrese koffie en vertelden alles over deze ceremonie.

Lees meer
 
Aalsmeer ligt aan de voeten van Hans de Booij

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid was de voorstelling 'Het wordt niets zonder jou', met zanger Hans de Booij en schrijver Sander van Leeuwen, in verschillende gemeenten te bezoeken, waaronder – op uitnodiging van Participe - op 1 oktober in Wijkcentrum Bilderdijkhof in Uithoorn én op 25 oktober in de theaterzaal van De Oude Veiling in Aalsmeer.

Lees meer
 
Trainingen Samen Dementievriendelijk

Volg gratis de training om dementie te herkennen, contact te maken en iemand op de juiste manier te helpen. Er staan weer nieuwe trainingen gepland.

Lees meer
 
Valpreventie (In Balans) najaar 2023

Wilt u meedoen met de training 'Valpreventie - In Balans'? Er is nog plaats bij de extra cursus gepland in Pluspunt (Amstelveen) vanaf dinsdag 7 november 2023.

Lees meer
 
Vrijwillige chauffeurs en bijrijders gezocht in Amstelveen

Help jij als vrijwilliger onze Amstelveense deelnemers van de dagbesteding voor mensen met (beginnende) dementie met een fijne start én afsluiting van hun dag?

Lees meer
 
15 november: Infomarkt Zorg & Welzijn Ouderkerk aan de Amstel

Op woensdag 15 november a.s. organiseert Stichting Coherente een Infomarkt Zorg & Welzijn in Ouderkerk aan de Amstel. Ook Participe Amstelland is aanwezig!

Lees meer
 
Soep op de Stoep komt naar je toe

De eerste najaarseditie van Soep op de Stoep in Amstelveen was een succes. Een mooie opkomst met gezellige buurtbewoners, boeiende gesprekken, nieuwe verbindingen en heerlijke soep.

Lees meer
 
Heerlijke dag voor deelnemers GGZ Inloop

Op dinsdag 17 oktober hadden 14 deelnemers van GGZ Inloop Amstelveen een top uitje! Samen gingen zij naar het strand van Zandvoort.

Lees meer